Onze koppen

Stas en Stefan. Vrienden voordat ze konden lopen en businesspartners sinds 2015. Doen waar je goed in bent, maar vooral wat je leuk vindt. Dat was het motto toen ze in 2018 besloten om hun banen op te zeggen en full time door te gaan met ontwerpbureau Studio Brosis. Doen wat je leuk vindt, dat is goed gelukt. Je kinderen iets aantrekken wat leuk is, dat bleek toch wat lastiger. Met de ervaring van een vader van twee en een ontwerper die de definitie van koppig draagt was daar STBRN. Oftewel koppig. 

Stas en Stefan. Vrienden voordat ze konden lopen en businesspartners sinds 2015. Doen waar je goed in bent, maar vooral wat je leuk vindt… Dat was het motto toen ze in 2018 besloten om hun banen op te zeggen en full time door te gaan met ontwerpbureau Studio Brosis. Doen wat je leuk vindt, dat is goed gelukt. Je kinderen iets aantrekken wat leuk is, dat bleek toch wat lastiger. Met de ervaring van een vader van twee en een ontwerper die de definitie van koppig draagt was daar STBRN. Oftewel koppig.

Stas van der Lee
Koppige ontwerper

Draagt de definitie van koppig en is de creatieve schakel binnen STBRN. Heeft op een wild paard gereden en ooit een schildpad gevangen met een hengel.

Stefan Markusse
Vader van twee

  Inmiddels een ervaren vader die voor zijn rust naar werk gaat. Hij bewaakt de wensen van de klant tegen de ongetemde creativiteit van zijn brolega.

STBRN gebruikt standaard cookies zodat de website goed functioneert.